torsdag 6 mars 2008

Ännu en slömorgon

Ännu en slö morgon. För en gång skull var M inte überpigg på morgonen och vi låg kvar i sängen till 08.15. Var igång med jobb vid 09.00 och på jobbet vid 12. Mina kollegor undrar nog vad jag pysslar med på morgonarna. Kommer in sent för det mesta. De flesta andra sitter här varje dag från lite innan åtta. Men har man ett jobb man kan göra lika bra hemma tycker jag att man ska utnyttja det. Hur skönt som helst att slippa ta på sig snygga kläder och vara social ibland.

På agendan idag är promenad med Ullis och skriva rent protokollet från årsstämman.

Imorgon är det fredag igen! Denna veckan har gått sjukt snabbt. Skönt är ju det iofs. Helgen blir relativt lugn. Imorgon är det Singelmingel på Zoo Bar och då gäller det ju att vrida social-knappen till max. Jag anornar och måste således leka lite värdinna. Även om jag hoppas att de flesta fixar att socialisera utan min hjälp. Ska bli riktigt trevligt, men hade ju varit intressantare om man varit singel.

Resten av helgen blir det plugg. Måste verkligen komma igång med uppsatsen. Den ska helst vara klar till sommaren (önsketänkande) eller till hösten (mer realistiskt). Den måste hur som helst bli klar under 2008.

Inga kommentarer: